Email encoder
Home | Search | Contact

Voorkom Spam & Verhinder Anderen uw E-mail Adres te Verkrijgen
SafeMailto e-mail encoder helpt bij het voorkomen dat uw e-mail adres van web pagina's word gelezen terwijl het gemak van de gebruikelijke "mailto" e-mail link word behouden. Er zijn veel e-mail encoders op het web en veel mensen gebruiken deze niet omdat ze twijfelen aan hun doeltreffendheid. SafeMailto is een sterk en doeltreffend protectie systeem, en we leggen hieronder waarom we dit beweren.

De twee belangrijkste kenmerken van de encoder

 • Veiligheid & doeltreffendheid. Uw e-mail adres is alleen gecodeerd bewaard en kan alleen worden onthuld met behulp van een volledige JavaScript vertaling (meer technische details). Een ervarings-studie laat zien dat deze techniek op zichzelf al doeltreffend is. Bovendien, als u onderstaande gebruikers uitdaging optie selecteerd, word het praktisch onmogelijk voor een computer programma om uw e-mail adres te onthullen (meer technische details).
 • Gebruikers doorzichtigheid. Door het volgen van de e-mail link word het e-mail programma van de gebruiker geladen. Dus, afhankelijk van de optie du u hieronder selecteerd, zullen de gebruikers over het algemeen niet eens iets ongebruikelijks opmerken.

Demonstratie: zie het zelf werken

Simpel encoding voorbeeldEncoding gebruikers uitdaging voorbeeld

Maak het ook voor u werkend

> Stap 1: vul uw e-mail adres in
  Wat doen we met uw e-mail adres?
> Stap 2: selecteer opties
 • Email link tekst
  Dit is de aanklikbare tekst van de link (Zie bovenstaand voorbeeld).
  Gebruik niet uw e-mail adres!

 • Email onderwerp tekst
  Dit is de tekst die zal verschijnen als onderwerp van de e-mails die worden verzonden met deze link.
 • Dit is de veiligste (aanbevolen) optie. Gebruikers moeten de code intypen die word afgebeeld op een afbeelding voordat het e-mail programma opent.
> stap 3: klik op "Genereer de code!"
> Stap 4: kopiëeer de code hieronder in de html code van uw webpagina
> Stap 5: ga door naar stap 6 (alleen als u gebruikers uitdaging gebruikt)

Kunt u helpen?

 • Stuur ons a.u.b. uw reacties, elke suggestie voor verbetering is welkom.
 • Je zou je misschien willen aanmelden bij de aankondigingen van de Email Update Notification om ge:informeerd te worden als deze tool om veiligheidsredenen een update heeft gekregen. Als alternatief kunt u onze RSS feed gebruiken (Voor Firefox Live bookmarks, enz.).

Technische verantwoording: JavaScript

De code die gegenereerd word in Stap 3 (Hierna naar verwezen als "de code") is geschreven in JavaScript, en voert een niet onbeduidende berekening uit, niet eeen simpele vervanging van ieder karakter door zijn werkelijke code, zoals meeste encoders doen. JavaScript is de standaard computer programmerings taal voor gebruik op webpagina's. Om de berekening uit te voeren die de code voorschrijft, moet het software programma mogelijk zijn om die taal te begrijpen. Alle/de meeste recente web browsers kunnen dat. Dit is echter niet het geval bij webcrawlers. Waarom niet?
 • Verkeerde rol. De rol van webcrawlers/spiders/robots en andere spambots is het verzamelen van een enorme hoeveelheid data van webpagina's. Het zijn niet-interactieve programma's met de mogelijkheid om dagenlang te draaien zonder menselijk tussenkomen. Aan de andere kant is de rol van JavaScript het aanbieden van Niet Doeltreffend. in webpagina's.
 • Niet Doeltreffend. Als iemand een webcrawler wou maken met de mogelijkheid om JavaScript te begrijpen, zou hij hoogst waarschijnlijk de JavaScript functie van een browser hergebruiken, wat te doen is. Maar toch, zou het het waard zijn om alle JavaScript code die op het web beschickbaar is uit te voeren, om een paar Email adressen te verkrijgen. Natuurlijk niet.

Technische verantwoording: gebruikers uitdaging

Hier gaan we er van uit dat iemand zo'n tool heeft gemaakt of zal maken. Wat kunnen we dan doen? een limitatie op de hiervoorgenoemde aanpak is dat het berust op een geldige, complete programmering met beschikking tot een bijbehorend programma om uit te voeren om uw email adres te onthullen. We kunnen dit oplossen door het programma een niet compleet deel te laten ontcijferen van de informatie die we proberen te verbergen. Het JavaScript programma bevat nu niet uw hele e-mail adres, maar slechts een stuk ervan.

Maar, sinds we (duidelijk) willen dat de gebruikers van uw webpagina contact met u op kunnen nemen, zullen we nog steeds de missende informatie ergens op moeten slaan. Ergens waar het makkelijk voor hen is om aan te komen, maar niet voor robots. Dus hier slaan we die informatie op op een afbeelding. Het aflezen ervan is redelijk makkelijk voor mensen, maar het is een probleem dat moeilijk op is te lossen met een computer. Dus het enige realistische risico is dat iemand handmatig uw e-mail adres grijpt.
email encoder user challenge window
Afbeelding hierboven: gebruikers uitdaging venster.


Browsers die JavaScript ondersteunen

Het kan — tenminste theoretisch — gebeuren dat bezoekers van uw website de JavaScript ondersteuning in hun browser hebben uitgeschakeld, of dat hun browser heel oud is (10 jaar oud) en van zichzelf geen JavaScript ondersteund. Sinds de email encoder berust op het gebruik van JavaScript, zullen deze gebruikers niet de mogelijkheid hebben om contact met u op te nemen door middel van de gecodeerde link. De aanpak die hier word genomen is om zeker te maken dat deze potentiële gebruikers zich bewust zijn van dit feit door ze door te sturen naar deze uitleg sectie. Ze hebben dan de mogelijkheid om JavaScript ondersteuning in hun browser in te schakelen, of een andere browser te gebruiken.
Het is belangrijk te weten dat we geen bewijs hebben dat dit soort gebruikers in de praktijk bestaan. Als we op een bepaald moment vonden dat ze meer dan een klein percentage van de gebruikers uitmaakte, zouden we als uitval een formulier-gebaseerd email system toevoegen dat niet gebruik maakt van javascript.

Wat doen we met uw e-mail adres?

 • Als u niet voor de gebruikers uitdaging kiest, worden alle berekeningen lokaal gedaan, op uw computer.
 • Als u echter wel deze optie kiest, is het noodzakelijk om uw e-mail adres naar onze server te sturen, na coderen, om de afbeelding en het HTML file te genereren. Uw email adres word echter niet op de server bewaard.


SafeMailto Email Encoder v2.1.1 | Help
Als je naar deze pagina bent verwezen door een link op een andere website (bijv. een website die onze encoder service gebruikt), let er dan op dat zowel Syronex als J.M. Rosengard niet verbonden zijn met de auteurs van externe sites, en ook niet verantwoordelijk zijn, controleren of in op welke manier dan ook hun materiaal onderschrijven.
Vertaling: Marc P.


 
Copyright ©1997-2006 Syronex® | Privacy | Terms of use Top